Oferta expirata

Pe Elefant.ro ai reduceri la mii de electrocasnice, televizoare si laptopuri si, in plus, primesti un Voucher Cadou 20% la achizitiile tale.

Ai preturi mici la toata gama de electrocasnice, astfel incat sa faci achizitii profitabile, indiferent daca vrei sa cumperi combine frigorifice, frigidere, aragazuri electrice sau pe gaz, hote, cuptoare plite, masini de spalat rufe, masini de spalat vase, cuptoare cu mizrounde, fiare de calcat sau aspiratoare. In plus, te bucuri de discounturi la teelvizoare si laptopuri. Din aceasta promotie – Voucher Cadou 20% oferit de Elefant.ro – fac parte televizoare ieftine, cu preturi de la 520 de lei, de la branduri renumite, precum LG, Samsung, Philips, Horizon si laptopuri performante, cu preturi de la 970 de lei, produse de Acer, Hp sau Lenovo.

Comanda eletronicele si electrocasnicele de care ai nevoie de pe Elefant.ro si primesti garantat un Voucher Cadou pentru a te bucura de mai multe cumparaturi. Este simplu! Trebuie doar sa alegi produsele favorite si sa finalizezi comanda, pentru a primi instantaneu pe e-mail Voucherul tau. Cu ajutorul lui, comanzi mai multe produse favorite de pe Elefant.ro, deoarece Voucherul Cadou 20% este valabil pentru toate categoriile din magazine (cu exceptia categoriilor Telefoane, Tablete, Smartwach&Gadgets).

Comentarii