Nu expira

Pe Elefant.ro gasesti la preturi cu pana la 45% discount cele mai citite carti de dezvoltare personala. Alege-ti preferatele si contribuie prin lectura la o cunoastere mai buna de sine!
Lecturile de dezvoltare personala sunt cele care te pot ajuta sa te cunosti, sa ii apreciezi mai mult pe ceilalti, sa comunici si sa relationezi mai bine, sa ai succes in viata personala si in cea profesionala.
In aceasta oferta, poti gasi lecturi pe diverse teme, de la cum sa te bucuri de momentele pe care traiesti zi de zi si pana la cele mai utile sfaturi profesionale sau de parenting.
Incepe sa te descoperi pe tine insuti urmand recomandarile lui John C Maxwell din cartea “Da Sens Vietii” si afla cum poti schimba in bine viata ta si a celor din jur. Imbunatateste-ti abilitatile de comunicare si relationale, urmand recomandarile celebrilor autori Debra Fine “Arta de a-ti cultiva noi relatii” si Mark Goulston “Cum sa comunici… ascultand”. Descopera cele mai citite carti ale lui Dale Carnegie – Cum sa te bucuri de viata si de slujba, Secretele auccesului, Cum sa vorbim in public!
Profita de oferta Elefant.ro – 45% reducere carti de dezvoltare personala – si adauga in biblioteca la cele mai bune titluri pe acesta tema!

Add Favorites
Comentarii