Nu expira

Esti fan Game of Thrones? Elefant.ro te asteapta cu preturi reduse cu pana la 40% pentru articolele din colectia „Urzeala Tronurilor”. Descopera carti, e-books, jocuri de colectie cu personajele tale preferate din seria Game of Thrones.

Daca esti pasionat de fascinanta lume Game of Thrones, trebuie sa vezi oferta speciala adresata fanilor acestei serii. Din aceasta promotie fac parte jocuri, precum celebrul joc de societate Monopoly, cu personajele tale preferate din Urzeala Tronurilor, dar si o serie variata de carti.
Ai 40% reducere la Pachetul Urzeala Tronurilor, care contine cartile seriei semnate George R.R. Martin si le poti comanda pe toate sau doar volumele pe care nu le-ai citit inca dintre Urzeala tronurilor, Inclestarea regilor. Cantec de gheata si foc, Urzeala tronurilor. Iuresul sabiilor, Urzeala tronurilor. Festinul Ciorilor, Urzeala tronurilor. Dansul dragonilor.

Fii un adevarat fan „Urzeala Tronurilor”, fie ca iti place sa descoperi citind interesanta lume fantasy creata de George R.R. Martin, fie ca vrei sa ai acasa jocuri de colectie pentru timpul petrecut cu prietenii. Acum, beneficiezi de la 40% reducere la articolele pentru fanii „Urzeala Tronurilor” si livrare rapida numai pe Elefant.ro.

Add Favorites
Comentarii