Oferta expirata

Pe Elefant.ro, gasesti televizorul perfect pentru tine la un pret cu 19% mai mic. Toate modelele din oferta beneficiaza de o reducere de pret egala cu valoarea TVA-ului si transport gratuit.

Comanda de pe Elefant.ro televizoare de ultima generatie, produse de branduri de top, precum Samsung, Horizon, LG. Fie ca iti doresti o imagine full HD ireprosabila sau vrei sa te lasi captivat de functiile smart ale acestor modele, ai la dispozitie televizoare Samsung Smart LED, Smart 3D LED, LED si televizoare Horizon LED Full HD, LG Smart LED Ultra HD. Modelele au diagonale cuprinse intre 80 cm si 139 de cm, astfel incat sa ai parte de experiente de vizionare impecabile, plus o gama larga de functii inteligente. Bucura-te de pachetele complete de entertainment pe care ti le ofera televizoarele smart si de imaginile naturale, incredibil de reale, posibile prin tehnologia 3D si Ultra HD. Modelele de pe stoc impresioneaza prin performantele audio si video, prin capacitatile de a reda orice fel de continut si conectivitatea nelimitata.

Cu ajutorul promotiei Elefant,ro, TVA-ul inapoi la televizoare, ai parte de experiente unice de vizionare si economisesti 19% din pret! Grabeste-te! Stocul este limitat.

Comentarii