Nu expira

Pe Elefant.ro, ai preturi cu pana la 61% discount la o gama larga de draperii si perdele perfecte pentru casa ta.

Pentru a te bucura de un decor absolut nou in living, dormitor sau camera copilului nu este nevoie sa faci investitii costisitoare. Inlocuieste vechile perdele si draperii cu modele noi, disponibile acum pe stoc la preturi promotionale si bucura-te de interioare primitoare.

Din aceasta colectie fac parte perdele si draperii la preturi de la 79 de lei, in cele mai atractive imprimeuri 3D, potrivite atat pentru dormitor, cat si pentru sufragerie. Poti opta pentru o amenajare in stil romantic, cu perdelele imprimate cu peisaje de vis si elemente abstracte sau pentru orice alt stil de amenajare interioara care te reprezinta.
Pentru camera copilului, gasesti perdele sau draperii special imprimate cu personajele lui preferate Disney sau Hello Kitty.

Primul pas pentru a da un aer sofisticat interioarelor tale este schimbarea perdelelor si a draperiilor! Profita de oferta Elefant.ro la perdele si draperii satinate, produse de cele mai representative branduri – Orange Venue, Marvella Home, Home de Bleu. Acum ai perdele si draperii la preturi cu pana la 61% reducere si livrare rapida si GRATUITA la tine acasa.

Add Favorites
Comentarii