Oferta expirata

Pe Elefant.ro a inceput Festivalul Aromelor. Parfumurile pentru barbati si femei au preturi reduse cu pana la 75%, astfel incat sa te poti bucura de cele mai atractive si mai intense arome. Comanda la preturi cu discount parfumurile tale preferate de la branduri binecunoscute precum Nino Cerruti, Calvin Klein, Guess, Bvlgari, Hugo Boss, Vesace, Thierry Mugler,Roberto Cavalli, Lacoste.

Pentru femei, ai oferte de nerefuzat precum Apa de parfum Green Tea Intense Elizabeth Arden la numai 59.90 lei, cu 70% reducere sau Apa de parfum Calvin Klein Obsession la numai 129,90 lei cu 69% reducere.

Pentru barbati, Apa de toaleta Guess Seductive Homme Blue are 70% reducere si costa numai 85.90 lei, in timp ce setul Setul Porsche Design The Essence Apa de toaleta si deodorant se bucura de o reducere de 64%.

In oferta Elefant.ro, Festivalul Aromelor, gasesti cu pret redus apa de toaleta, apa de parfum, dar si seturi, indiferent care sunt aromele tale preferate.

Comanda parfumurile favorite, fie ele florale, lemnoase sau citrice de pe Elefant.ro si acestea ajung la tine rapid, prin curier. In plus, Elefant.ro iti garanteaza ca toate brand-urile pe care le comercializeaza sunt autentice, asadar ai siguranta cumpararii unui produs 100% original.

Comentarii