Nu expira

Daca esti in cautarea unui parfum elegant si seducator, Givenchy Ange ou Demon (Inger si demon) este alegerea perfecta. Inca de la lansarea lui in 2006, acest parfum a fost considerat un adevarat rasfat potrivit pentru femeile misterioase si impunatoare, cu personalitatea puternica, increzatoare.
Remarcabil prin aroma speciala a ceaiului de iasomie, acest parfum poate fi purtat atunci cand te simti energica, optimista, cu energie pozitiva, seducatoare, senzuala.

In sticluta sofisticata in forma de lacrima de culoarea sampaniei roze, regasesti buchetul floral oriental surprinzator, reprezentativ pentru acest parfum, completat perfect de aromele incendiare ale florilor albe, ale frunzelor de ceai verde, iasomie, bujor si patchouli. Potrivit atat pentru tine, cat si pentru a face un cadou minunat oricarei femei.

Alege din magazinul Elefant.ro, Apa de Parfum Ange ou Demon ( Le secret), 50 ml sau setul cadou Ange ou Demon Le Secret (Apa de Parfum 30 ml + Lotiune de corp 75 ml) cu 47% reducere si rasfata-te cu parfumul seducator de ceai verde, citrice, iasomie, mosc, cedru, ideal pentru orice femeie care doreste sa se invaluie de miresme delicate care nu vor trece neobservate.

Add Favorites
Comentarii