Nu expira

Elefant.ro te asteapta cu reduceri de 32% la cartea de colorat pentru adulti Gradina Secreta.

Daca deseori te simti stresat si ai nevoie de activitati care sa te incarce cu energie pozitiva, este timpul sa descoperi beneficiile activitatilor antistres la indemana oricui, precum coloratul. Sa colorezi poate fi relaxant chiar si pentru cei mari.
Convinge-te! Acum ai la dispozitie o carte exceptionala care depaseste orice imaginatie. Relaxeaza-te colorand cele mai creative ilustratii in tus din cartea Gradina Secreta. Aceasta activitate te binedispune, te relaxeaza si te ajuta sa indepartezi toate starile negative.

Lasa-te condus de catre artista Johanna Basford intr-o lume minunata cu peisaje deosebite, cu gradini, animale, flori, casute si insecte create cu migala si atentie, cu ajutorul careia vei descoperi cu uimire cat de reconfortant poate fi sa iti folosesti simtul artistic si sa evadezi pentru cateva minute pe zi din monotonia cotidiana.
Pare fascinant ca un adult sa … coloreze o carte de colorat, dar acesta este noul trend la nivel global pentru activitatile de relaxare pentru adulti. Johanna Basford a devenit un nume de referinta pentru acesta pasiune a adultilor, avand o intreaga gama de carti de colorat pentru adulti, din care mai amintim: Oceanul Disparut si Gradina Fermecata.

Creaza printr-un exercitiu simplu de imaginatie o noua lume plina de culoarea in cartea de colorat pentru adulti Gradina Secreta. Carte de colorat si activitati antistres – Johanna Basford. Acum o poti gasi la numai 33 de lei in magazinul Elefant.ro cu livrare rapida din stoc.

Add Favorites
Comentarii