Nu expira

Descopera, in magazinul Elefant.ro, o gama variata de costume de carnaval pentru copii, la preturi accesibile, de la 81 lei si livrare prompta, in cel mai scurt timp posibil.

Cu noile costume de carnaval disponibile la oferta, imaginatia si creativitatea celor mici nu au limite. Copilul tau se poate costuma la petreceri sau la joaca in orice personaj doreste, de la invincibilul Superman si pana la delicata mica sirena.
Exploreaza impreuna cu cel mic lumea minunata a personajelor de poveste. Fie ca vrea sa preia comanda unei nave spatiale intr-un minunat costum de astronaut sau doreste sa repovesteasca aventurile Cenusaresei, este usor sa gasesti costumatia perfecta.
Din aceasta oferta, fac parte seturi si costume de carnaval marca Rubies, pentru baietei – Batman, Astronaut, Doctor, Indian si pentru fetite – Doctorita Plusica, Minnie, Regina piratilor, Micuta sirena, Omiduta, Fluturas, realizate din materiale de calitate, in culori atractive si croieli inedite.

Profita de oferta speciala Elefant.ro la costume de carnaval pentru copii! Beneficiaza de preturi mici, de la 81 lei pe set si da-i copilului tau sansa sa poarte cele mai frumoase costumatii la petreceri tematice, serbari de scoala si gradinita sau atunci cand se joaca.

Add Favorites
Comentarii