Nu expira

Descopera aventurile personajului Disney preferat in colectia de carti cu Soy Luna, disponibila acum cu pana la 46% discount in magazinul online Elefant.ro. Poti alege cartile Disney. Soy Luna. Marea aventura, Disney. Soy Luna. Viata pe role, editate de Litera, cartonate, cu autocolante si preturi speciale de la 16.45 lei.

Urmeaza-o pe Luna in marea ei aventura, fa cunostinta cu prietenii ei, gaseste muzica si jocurile preferate, plus cea mai tare petrecere pe role. Poti avea alaturi de Luna o vara plina de provocari si de intamplari interesante urmarind-o in cartea Disney. Soy Luna. Marea aventura sau poti petrece vacanta de vara pe role la fel ca personajele din Soy Luna. Colectia de carte Soy Luna pune la dispozitia adolescentilor cele mai frumoase momente de lectura si este apreciata atat pentru interactivitatea activitatilor, cat si pentru modul in care ilustreaza lumea minunata din jurul personajului principal! Afla o multime de lucruri noi alaturi de Luna si prietenii ei, deseneaza, distreaza-te colectionand si lipind autocolante!

Colectia de carte Soy Luna poate fi comandata la oferta, cu pana la 46% reducere din magazinul online Elefant.ro. Alege volumul preferat si bucura-te de preturi speciale si livrarea rapida la tine acasa!

Add Favorites
Comentarii