Descopera codul
BOOKS5945

Oferta expirata

Elefant.ro sarbatoreste Ziua Internationala a Cartii impreuna cu tine! Ai 50% discount minim garantat la cartile disponibile pe site pentru a comanda volumele pe care ti le doresti in biblioteca.

De la carti pentru copii si pana la lecturi motivationale, de la manual scolare si pana la eseistica, pe toate le poti achizitiona la mai putin de jumatate de pret. Daca esti pasionat de literatura, de dezvoltare personala, de stiinta sau ai nevoie de o carte de specialitate, acum este momentul potrivit sa comanzi titlurile pe care le doresti.

Ai toate motivele sa te bucuri de linistea unei lecturi captivante – oferte speciale, carti pentru toate gusturile, garantia unor servicii sigure de achizitie.

Bucura-te de Ziua Internationala a Cartii de volumele preferate la un pret de sarbatoare cu 50% mai mic! Elefant.ro iti garanteaza livrarea rapida a coletului prin curier si iti pune la dispozitie modalitatile de plata diverse pentru un plus de eficienta si profesionalism.

Editurile Adevar Divin, Mix, Art, Arthur, Paladin, For you, Univers Juridic, Publica, Victoria Books, Narator, Tempus, Vidia, Stanpress, Triumf, Coreus, Sophia, Deisis, Christiana, De suflet, Hamangiu, Institutul European nu beneficiaza de reduceri.

last used 5 zile 03 ore 49 minute 23 secunde ago
Comentarii