Oferta expirata

Pe Elefant.ro se deruleaza promotia -40% la aparate pentru calcat. Ai pana la 40% discount la fiare si statii de calcat astfel incat sa comanzi cele mai eficiente electrocasnice mici pentru uzul zilnic. Fiarele si statiile de calcat disponibile pe Elefant.ro vin de la producatori renumiti, precum Philips, Rowenta, Russell Hobbs, Tefal, Bosch si iti pun la dispozitie solutii practice si rapide pentru indepartarea cutelor de pe hainele tale, la cele mai bune preturi.
Poti comanda, de exemplu, fierul de calcat Tefal Virtuo FV1320D0, 1400 W Bleumarin la pretul de numai 69 de lei, cu 22% reducere fara de costul standard.

Aparatele pentru calcat de pe Elefant.ro dispun de functii utile precum varfuri cu precizie, distribuire uniforma a caldurii, abur continuu, talpi ceramice de cea mai buna calitate, putere mare pentru simplificarea sarcinilor si functii auxiliare, precum jetul de abur vertical pentru indepartarea cutelor de pe materialele atarnate.

Indeparteaza eficient toate cutele de pe hainele tale cu fierul de calcat preferat de pe Elefant.ro. Doar acum platesti cu 40% mai putin si te bucuri de cel mai bun raport calitate pret la produsele electrocasnice mici testate pentru asigurarea confortului tau in timpul sarcinilor zilnice.

elefant-fiare-de-calcat

Comentarii