Nu expira

In cadrul Promotiilor Elefant.ro, special gandite pentru tine, ai reducere pana la 20% la cele mai indragite jucarii de plus, reprezentand personaje de desene animate ale binecunoscutului brand Warner Bros.
Elefant.ro iti pune la dispozitie personaje precum Baby Taz, Baby Sylvester, Baby Daffy Duck, Wile Coyote, Speedy Gonzales si jucarii de plus practice de tip rucsac – Bugs Bunny, Baby Bugs, Baby Bugs Bunny, apreciate in aceeasi masura de parinti si de copiii mici care merg la gradinita si isi doresc un ghiozdan pe gustul lor. Dimensiunile jucariilor de plus sunt cuprinse intre 25 si 33 de cm.
Jucariile Warner Bros sunt perfecte atat pentru a-ti suprinde in mod placut copilul, cat si pentru a face un cadou apreciat unei persoane dragi.
Produsele din promotie sunt recomandate copiilor cu varsta de peste 3 ani, sunt confectionate din materiale rezistente la uzura, usor de curatat si de intretinut.
Economiseste pana la 20% din pretul standard al jucariilor preferate de copilul tau si comanda-i celui mic personajele pe care le urmareste in desenele animate!

Comentarii