Nu expira

Edituratrei.ro iti aduce cele mai noi carti din colectia Eroscop la preturi promotionale cu 25% reducere. Descopera titluri fascinante din domeniile Science Fiction, Young Fiction, Fantasy, Istorie, Drept la cele mai avantajoase costuri si livrare rapida la tine acasa.

Fie ca esti fascinat de literatura SF, fie ca esti in cautarea celor mai interesante volume pentru imbogatirea cunostintelor de istorie sau drept, cartile Eroscop vin in intampinarea dorintelor tale cu o varietate de optiuni de lectura incitante, interesante, reconfortante. Poti alege autori consacrati care nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca niciunui iubitor de lectura, colectii pe care ti-ai dorit intotdeauna sa le treci pe lista cartilor citite sau cele mai noi si apreciate titluri ale momentului, care dezbat taine ale trairilor omenesti. Descopera tematici plasate sub semnul cenzurii, exploreaza subiecte tabu in colectia fascinata Eroscop, descrisa ca fiind o colectie care „care pătrunde cu adevărat în miezul tenebros al pasiunilor omeneşti” (Pascal Bruckner ) cu ajutorul cartilor din aceasta oferta.
Comanda acum carti din cea mai controversata colectie a Editurii Trei – Eroscop si beneficiaza de 25% reducere plus livrare prin curier rapid oriunde in tara.

Add Favorites
Comentarii