Nu expira

Achizitioneaza online rovineta pentru orice tip de masina, indiferent de categoriesi de perioada calatoriei. Pe E-rovinieta.ro, gasesti roviniete pentru toate categoriile – A, B, C, D, E, F, G, H cu tarife structurate in functie de durata de utilizare a retelei de drumuri nationale din Romania ( o zi, 30 de zile, 90 de zile, 12 luni) pe care le poti comanda imediat, completand datele din talonul masinii.
Rovinieta este necesara pentru a circula in legalitate pe drumurile din Romania, iar lipsa ei este considerata contraventie si se sanctioneaza cu amenda. Pentru a evita amenzile in cazul lipsei rovinietei, comanda online inainte de a pleca la drum acest document. Este rapid si simplu, trebuie doar sa selectezi categoria autovehiculului si sa completezi formularul cu datele din talon. Tinand cont de durata traseului sau de perioadele in care utilizezi masina, poti incheia o rovinieta pentru un an de zile sau o rovinieta pentru o perioada mai scurta, de pana la o zi.
Porneste la drum cu toate documentele in regula! Pentru a avea o rovinieta valabila in cel mai scurt timp, comanda rapid online rovinieta pentru Romania pe E-rovinieta.ro, distribuitor autorizat de pentru emitere de roviniete electronice.

Add Favorites
Comentarii