Oferta expirata

Pe E-boda.ro, gasesti la super oferta – cu 15% discount – boxe karaoke cu microfon, telecomanda, bluetooth, ideale pentru a fi utilizate acasa sau la petreceri.

Daca iti place sa canti sau esti in cautarea unui super sistem pentru animarea petrecerilor, in acesta promotie poti gasi un difuzor multimedia cu funtie de karaoke si bluetooth, USB, radio FM, SD Card, Aux, Mp3 player. Microfonul permite redarea simpla a vocii atunci cand vrei sa tii un discurs, sa canti cu sonorizare, sa organizezi o seara de karaoke in families au intre prieteni.
Interfata bluetooth permite transmiterea fisierelor audio inregistrate pe un dispozitiv mobil (telefon mobil, smartphone, tableta), astfel incat sa poti distribui continutul sau sa il redai de cate ori doresti.
Pentru o utilizare multipla, boxele pentru karaoke au sunet impecabil cu volum reglabil si ecou pentru microfon, corectie pentru sunete inalte si joase, astfel incat sa te bucuri de emisie excelenta in orice conditii, fie ca folosesti acest sistem in interior sau outdoor, pentru petrecerile in aer liber.

Descopera cel mai distractiv mod de a petrece timpul acasa sau cu prietenii, dovedindu-va abilitatile vocale, deoarece boxele Freeman pentru karaoke cu microfon, telecomanda si bluetooth incluse au 15% reducere online – pe E-boda.ro si transport gratuit.

Nota: Reducerea de pret promovata in acest articol este valabila pana la data de 31 octombrie 2016

Add Favorites
Comentarii