Nu expira

Descopera lumea incredibila a desenului 3D cu super oferta de pret cu 18% discount pentru Creion 3D/3D Pen pe E-boda.ro! Poti alege din cele trei variante de creion 3D/3D Pen – alb, albastru, violet.

Desenul 3D este un domeniu din ce in ce mai provocator pentru toti cei care au inclinatie artistica. Ideal pentru dezvoltarea creativitatii si a imaginatiei, creionul 3D permite realizarea celor mai interesante si mai realiste desene. Acesta poate fi jucaria perfecta cu ajutorul careia orice copil descopera cu uimire secretele desenului tridimensional si isi pune la incercare talentul si simtul artistic sau un instrument de invatare/lucru pentru studenti, pictori, designeri.
Creionul 3D este usor de folosit pe hartie sau pe alt suport si are dimensiuni care permit o manuire fara dificultate. Creionul este alimentat prin baterie externa sau cu ajutorul alimentatorului inclus in pachet, are viteza de turnare reglabila si temperature ajustabila.

Comanda pachetul din oferta speciala si primesti garantat stiloul/creionul 3D, alimentator si 3 filamente colorate! Profita de cele mai noi tehnologii pentru a descoperi pas cu pas un alt fel de arta – a desenului 3D. Deseneaza obiecte 3D folosind creionul special 3D/3D Pen cu pret redus cu 18%, disponibil pe E-boda.ro cu transport gratuit si testeaza-ti limitele imaginatiei.

Add Favorites
Comentarii