Nu expira

Pe E-Boda.ro gasesti bratara fitness E-Boda Smart Fitness 300 bp cu 25% discount, astfel incat sa monitorizezi cat mai exact orice tip de antrenament!
Cand ai o viata activa si iti place sa faci miscare pentru a te tine in forma, bratara fitness E-Boda este unul dintre accesoriile pe care le poti alege pentru a afla nivelul intensitatii activitatii pe care o desfasori. Fie ca mergi sa alergi, pedalezi sau doar te plimbi in ritm alert, E-Boda Smart Fitness iti indica toate informatiile pe care iti doresti sa le stii: numarul de calorii consumate, tensiunea arteriala, ritmul cardiac, dar si distanta parcursa. In plus, pentru a nu pierde niciun apel atunci cand esti acaparat de activitati sportive, E-Boda Smart Fitness afiseaza numere de telefone care te apeleaza.
Opteaza pentru acest model de bratara fitness cu design modern, util pentru a urmari activitatea in fiecare zi, pentru a-ti monitoriza orice miscare sau perioada de odihna (monitorizare somn). Marele avantaj al acestui accesoriu creat special pentru persoanele pasionate de sport este ca acesta necesita doar o ora pentru o incarcare completa.
Foloseste una dintre cele mai apreciate bratari fitness E-Boda Smart la pret accesibil, cu 25% reducere si livrare rapida pe E-Boda.ro!

Comentarii