Nu expira

Cartile de copii din seturile Usborne au preturi mici de la 13 lei pe Dwyn.ro. Alege preferatele copiilor, deoarece ilustratele Usborne sunt recomandate de la cele mai mici varste.
Fiecare copil poate fi cucerit de lectura daca ii sunt oferite cartile potrivite varstei lui. Colectiile de carti Usborne contin materiale adaptate pentru fiecare etapa de crestere in parte, de la varsta la care copiii descopera sunetele, incep sa citeasca singuri si pana la exersarea capacitatii de a citi. Fiecare carte contine povestioare atractive, ilustratii viu colorate si rime jucause.
Pe cei mai mici, cartile frumos colorate cu povestioare si versuri cu talc ii introduc in lumea imaginatiei si ii ajuta sa descopere notiuni noi si utile.
Poti alege, de exemplu, carti la costuri avantajoase pentru prescolarii si scolarii care vor sa isi imbogateasca cunostintele, carti de referinta care acopera subiecte cheie precum lumea animalelor, spatiul sau explicatii stiintifice explicate cu fotografii, precum First Atlas, Children’s Encyclopedia with QR links, Science Encyclopedia with QR links, Book of Knowledge, First Encyclopedia of Space si carti ilustrate cu activitati distractive.
Profita de oferta Dwyn.ro la carti ilustrate de la editura Usborne sau carti Usborne care au inserate codurile QR si adauga in biblioteca la preturi de la 13 lei cele mai interesante materiale educationale pentru copii.

Add Favorites
Comentarii