Descopera codul
1Iunie

Oferta expirata

Drimus va ofera o categorie speciala cu oferte pentru paturi supraetajate pentru copii ieftine.

Pentru cel mai bun pret la paturi suprapuse pentru copii Drimus va ofera un cupon de reducere pret cu 10% dedicat pentru ziua copilului.

Paturile etajate pentru copii sunt cea mai buna alegere pentru camera copiilor. Folosind acest model de pat veti oferi mai mult spatiu de joaca pentru copii.
Aceste paturi sunt practice deoarece pe langa economia de spatiu pe care o aduc mai ofera si varainte de depozitare a lenjeriilor, hainelor sau jucariilor copiilor, avand si rafturi sau sertare suplimentare.
Paturile suprapuse au margini protectoare, cu bara de protectie si scara pentru accesul facil si in siguranta al copilului la patul etajat.
Aceste patuturi de copii sunt construite din lemn, iar unele modele au incluse in pret si saltele.
In oferta veti gasi modele de paturi etajate cu dimensiuni care va permit sa folositi aceste paturi pentru copii cu varste cuprinse intre 2 si 14 ani si poate chiar mai mult.
Drimus va livreaza gratuit aceste paturi. Ele sunt expediate demontate, ambalate in cutii care includ toate elementele si accesoriile pentru montaj. Kitul ambalat in cutii este insotit de instructiuni de montaj care va ajuta sa faceti asamblarea cat mai usor si chiar cu ajutorul copiilor dvs.
Paturile suprapuse de la Drimus sunt vandute cu garantie de 24 de luni.
Alegeti acum un pat suprapus ieftin din oferta Drimus si reduceti pretul cu inca 10% cu ajutorul cuponului de reducere.

Add Favorites last used 05 luni 28 zile 02 ore 38 minute 3 secunde ago
Comentarii