Nu expira

Descopera pe Dpap.ro preturile mici incepand cu 89.9 lei pentru gama de panouri de pluta! Poti alege panouri cu rama din aluminiu marca Franken – potrivite pentru acasa sau pentru birou.
Pesonalizeaza orice spatiu amenajand un panou de pluta pe care sa poata fi postate simplu si rapid mesaje sau fotografii.
Panourile din pluta sunt ideale la scoala si la gradinita – pentru a expune lucrarile elevilor, la birou – pentru a indeplini rolul de avizier sau acasa. Avantajele folosirii panourilor din pluta sunt instalarea rapida, usurinta in manevrare si posibilitatea de a reinnoi fara efort materialele afisate – fie ca sunt planse, fotografii sau mesaje.
Panourile de pluta cu rama de aluminiu Franken disponibile in aceasta oferta au dimensiuni variate de la 40 x 30 cm si pana la 240 x 120 cm, astfel incat sa poata fi integrate in orice spatiu. In plus, toate panourile sunt insotite de kit de montare pe perete.
Fie ca vrei sa personalizezi camera copiilor creand un spatiu vizibil in care sa le afisezi desenele si fotografiile, fie ca ai nevoie de un mod practic de a face anunturi la birou, panourile de pluta sunt alegeri economice si practice! Acum poti gasi online cu livrare rapida panouri de pluta cu rama din aluminiu Franken – diverse dimensiuni, incepand de la 89.9 lei pe Dpap.ro.

Add Favorites
Comentarii