Nu expira

Gaseste pe Dpap.ro, cele mai elegante modele de stilouri cu reducere de pret de pana la 10%! Ai la dispozitie peste 134 de instrumente de scris de lux marca Parker, Waterman sau Faber-Castell perfecte pentru uzul propriu sau pentru a oferi un cadou special.
Stilourile de lux imbina intr-un mod extraordinar functionalitatea cu aspectul pretios si ofera utilizatorului un plus de stil datorita designului elegant si a calitatii materialelor folosite.
Alege stilouri de lux Parker, Waterman sau Faber-Castell, cu finisaje speciale, atent lucrate, care garanteaza confort in utilizare! Poti opta pentru modelul Stilou Parker Premier Deluxe Gold Plated GT – cu aspect elegant dat de materialele pretioase din care este realizat, poti opta pentru instrumentele de scris din colectia Exception de la Waterman care au penite din aur solid de 18K si sunt placate si gravata cu rodiu sau pentru stilourile in varianta titan din gama Faber-Castell Anello.
Toate stilourile de lux din aceasta oferta sunt insotite de cutie originala eleganta, garantia internationala si instructiuni de folosire si pot fi idei perfecte pentru cadouri corporate, de exemplu.
Comanda modelele preferate de stilouri de lux Parker, Waterman sau Faber-Castell de pe Dpap.ro deoarece beneficiezi de discount de pana la 10% la peste 134 de modele!

Add Favorites
Comentarii