Nu expira

Laptopurile Lenovo au pana la 45% discount in magazinul online Dpap.ro. Alege din cele peste 35 de modele cu preturi de la 799 de lei, laptopul perfect pentru office sau pentru acasa.

Din aceasta oferta fac parte laptopuri din gama IdeaPad, laptopuri pentru business sau pentru pasionatii de jocuri, deviceuri cu o configuratie foarte buna, potrivite pentru toate aplicatiile pe care le folosesti. Poti alege un laptop cu ecran de dimensiuni reduse pentru un plus de portabilitate sau un laptop cu ecran HD generos, care iti ofera o experienta inedita de vizualizare pentru filmele, videoclipurile si jocurile preferate.
Profita de calitatea incontestabila a produselor oferite de brandul Lenovo, care iti aduce cele mai noi tehnologii prin procesoarele Intel si cele mai bune performante grafice datorita optiunilor NVIDIA® GeForce®. Datorita componentelor de calitate excelenta, esti sigur ca te vei bucura de fiecare data de productivitate si ca vei avea puterea necesara pentru a rula cele mai noi jocuri sau cele mai complexe aplicatii de editare foto.

Profita de oferta Dpap.ro – laptop Lenovo cu pana la 45% discount – si alege deviceuri care iti garanteaza o experienta de utilizare fara compromisuri la preturi avantajoase!

Add Favorites
Comentarii