Nu expira

In magazinul Dpap.ro, ai cele mai performante laptopuri dotate cu tehnologie Intel® Core™ i7 din a cincea generatie de la numai 2299 lei.

Descopera avantajele folosirii sistemelor echipate cu Intel® Core™ i7 din a cincea generatie, care imbina perfect fiabilitatea si performanta, dovedindu-se a fi alegeri ideale atat pentru uzul personal, cat si pentru companii in plina ascensiune.
Tehnologia i7 din a cincea generatie pusa la dispozitie de Intel asigura un nivel de performanta imbunatatit fata de vechea generatie si promite un consum de energie redus pentru o durata de viata mai mare a bateriei gadgeturilor si utilizare mai eficienta. Din aceasta oferta fac parte laptopuri Toshiba, HP, Apple, Lenovo, Asus, create pentru a satisface cerintele legate de utilizarea zilnica si redarea materialor multimedia ale tuturor utilizatorilor care au nevoie de sisteme elegante si practice.

Bucura-te de o experienta de utilizare foarte buna atat pentru divertisment, cat si pentru munca, plus optiuni grafice excelente. Descopera gama variata de laptopuri i7, disponibile la un pret accesibil, de la numai 2299 lei, pe Dpap.ro si comanda laptopuri cu performanta incredibila, care fac fata tuturor exigentelor de utilizare. Grabeste-te! Stocul alocat acestei promotii este limitat!

Add Favorites
Comentarii