Nu expira

Dpap.ro, magazinul online cu oferte speciale pentru o selectie variata de produse de birotica si papetarie, produse de IT&C si consumabile, rechizite scolare, produse administrative si protocol
te asteapta cu preturi avantajoase de la 129 lei pentru gama de distrugatoare profesionale de documente.

Fie ca ai o afacere bine dezvoltata sau doar un birou, securitatea documentelor este importanta. Pentru o mai mare siguranta, este indicat sa folosesti aparate special create pentru distrugerea documentelor, precum cele existente in acesta oferta. Poti alege distrugatoare de documente marca Dahle, Fellowes, Hama, Kobra, Rexel, care au capacitate de taiere de pana la 7 coli. Aceste aparate pot fi folosite pentru a distruge hartie, carduri, CD-uri sau DVD-uri, astfel incat sa poti pastra confidentialitatea anumitor documente de care nu mai ai nevoie.
Folosind un distrugator de hartie professional, ai intotdeauna birouri bine organizate si ordonate, fara riscul de a divulga secrete importante pentru mediul de business din care faci parte, reduci in mod ecologic volumul de maculatura si, in plus, te bucuri de un design usor de integrat in orice spatiu.

Scapa de grija documentelor nefolositoare cu ajutorul distrugatoarelor de documente cu preturi de la 129 lei, disponibile online pe Dpap.ro. Acestea sunt recomandate pentru o securitate optima si pot fi folosite atat acasa, cat si la birou!

Add Favorites
Comentarii