Nu expira

In libraria online Diverta gasesti cele mai noi seturi Lego pentru copii de toate varstele, la preturi cu pana la 50% discount. Gaseste jocurile Lego preferate, in functie de varsta si pasiuni!
Jocurile Lego sunt potrivite pentru orice varsta, fiind fascinante atat pentru copii, cat si pentru adulti. Opteaza pentru seturile preferate din colectii precum Lego Duplo, Lego City, Lego Tehnic sau Lego Friends. Principalele avantaje ale acestui tip de jocuri sunt dezvoltarea, indemanarea, imaginatia si creativitatea.
In functie de varsta copilului, poti opta pentru diferite seturi precum Lego Duplo, colectie recomandata pentru varste mici care are ca beneficiu o manevrare usoara din care fac parte seturi apreciate de copii: Primul meu carusel, Trenul cu numere, Gradinita. Pentru copii mai mari, seturile Lego Junior precum Depaseste viteza maxima cu Fulger McQueen de la Disney Pixar imbina excelent caracteristicile jocului Lego cu dorinta celor mici de a se juca cu personajele preferate din Cars. Pentru cei cu experienta, seturile Technic reprezinta o mare provocare pentru fanii Lego deoarece pot alcatui piese complexe.
Profita de oferta disponibila in libraria online Diverta si alege seturile preferate de Lego! Beneficiezi de preturi cu 50% reducere pentru cele mai noi colectii recomandate pentru joaca – City Airport, City Town, Disney Princes, Lego Creator, Ninjago.

Add Favorites
Comentarii