Nu expira

Acum ai cel mai bun pret la jocurile LEGO.
Descopera pe Diverta online reducerile de 40% pentru seturile Lego din cele mai apreciate colectii, precum Lego Duplo, Lego City sau Lego Friends si alege-ti jocurile preferate!

Jucariile Lego sunt fascinante atat pentru copii de toate varstele, cat si pentru parintii acestora. Ele reprezinta o activitate interesanta de a petrece timpul liber, de a dezvolta imaginatia si indemnarea celor mici, de a le incuraja creativitatea, fiind fabricate astfel incat piesele pot fi combinate intre ele indiferent de gama din care fac parte.

Pentru fete, sunt potrivite jocurile Lego din colectia Lego Disney Princess cu scenarii precum Seara fermecata a Cenuseresei, Grajdul regal al lui Petite, Aventura Elsei sau Lego, iar pentru pentru baieti, jocurile in colectiile Lego City Great Vehicles sau Lego Creator.
Pentru cei mai mici, Lego are o colectie speciala cu seturi usor de asamblat – Lego Duplo – adecvata varstei de 2-5 ani.
Jocurile Lego pot sunt eficiente atat ca activitati pentru interior, cat si ca materiale educative pentru a desfasura diferite proiecte la gradinita sau la scoala.

Alege jocuri Lego City, Lego Disney Princess, Lego Duplo, Lego Creator, Lego Friends, Star Wars, Lego Nexo Knights, potrivite pentru orice varsta si preferinte de joaca la preturi cu 40% reducere din promotia Lego disponibila online pe Dol.ro.
Cumpara acum la cel mai mic pret jocul LEGO favorit! Oferta limitata!

Add Favorites
Comentarii