Nu expira

Divisima.ro te asteapta cu preturi mici, cu pana la 20% reducere la toata gama de extensii de par, cu ajutorul carora vei arata fabulous.

Acum ai ocazia sa te mandresti cu parul de vis pe care ti l-ai dorit dintotdeauna. Descopera oferta speciala la toate gamele de extensii Divisima si alege lungimea, culoarea si stilul care ti se potrivesc cel mai bine. Beneficiezi de 20% reducere la toate extensiile din gama Hollywood, 15% reducere la toate extensiile din gama VIP, 10% reducere la toate extensiile din gama Luxe, 10% reducere la toate extensiile din gama Diva.

Extensiile de par sunt naturale 100% si se pot vopsi fara nici o problema, se pot ondula, se pot intinde (la orice temperatura), increti, pernamenta, spala si au garantie de aproximativ 1 an. Totodata, extensiile se intretin foarte usor. Alege culori apropiate de nuanta parului tau sau indrazneste sa faci o schimbare optand pentru un look indraznet. Extensiile clip-on pot fi aplicate foarte usor la tine acasa, oricand doresti, atat pentru purtare zilnica, cat si pentru ocazii speciale.

Economiseste pana la 20% si schimba-ti total lookul! Este simplu si ieftin sa ai parul pe care ti l-ai dorit mereu.

Comentarii