Nu expira

Daca vrei sa iti schimbi look-ul folosind un singur accesoriu, trebuie sa vezi gama larga de peruci de par disponibile in magazinul Divisima.com la preturi speciale, de la numai 169 lei.

Poti avea un par frumos si totodata iti poti schimba modul in care arati ori de cate ori doresti datorita noilor peruci la oferta. Acestea au culori atragatoare si coafuri indraznete, astfel incat este simplu sa gasesti modelul care se potriveste perfect fizionomiei tale si iti pune in evidenta cele mai frumoase trasaturi ale fetei.
Poarta peruci de par in colori indraznete, precum roscatul sau bucura-te de coafuri care exprima eleganta, precum bobul sau coafurile in stil ondulat cu breton. Perucile Divisima.ro sunt create din materiale de cea mai buna calitate, astfel incat sa se muleze exact pe pielea capului si sa creeze senzatia de par natural. Parul imita in proportie de 80% parul uman si este cusut pe un suport special care poate fi purtat de mai multe tipuri de fizionomii.

Comanda peruci par de pe Divisima.com si bucura-te de cele mai avantajoase preturi, fie ca iti doresti un par ondulat in nuante deosebite – blond aramiu, roscat intens, negru-masliniu, fie ca vrei sa porti o coafura cat mai naturala.

Add Favorites
Comentarii