Nu expira

Descopera oferta Divisima.ro – pana la 50% reducere pentru breton din par natural in nuante variate de blond, saten, roscat, castaniu, negru!

Datorita extensiilor de par 100% natural, poti avea lookul pe care ti l-ai dorit si poti arata mereu altfel. Fie ca vrei sa ai o coafura impecabila in fiecare zi la birou sau esti invitata la un eveniment deosebit, poti folosi bretoanele din par natural sau sintetic la oferta. Acestea se aranjeaza usor fara a merge la salon, deoarece au 3 clipsuri ultra-small incluse si sunt disponibile in nuante diverse.
Gaseste culoarea potrivita parului tau sau apeleaza la unul dintre consultantii echipei Divisima pentru a alege nuanta perfecta. Poti opta pentru modele de breton din par natural blond, saten, roscat, castaniu, negru, care se pot vopsi, ondula, intinde (la orice temperatura), increti, permamenta, spala, pastrandu-si starea foarte buna de utilizare aproximativ 1 an. In tot acest timp, te bucuri de un plus de stil de fiecare data cand doresti sa iti aranjezi parul sau sa faci o schimbare rapida de look.

Profita de oferta Divisima.ro si comanda breton par natural cu pana la 50% reducere pentru coafuri noi si suprinzatoare!

Comentarii