Nu expira

DinoLand.ro te asteapta in magazinul online cu oferte speciale pentru o gama larga de jucarii pentru bebelusi. Jucariile au pana la 54% reducere si sunt recomandate pentru copiii cu varste de 3-4-5-6 luni.

Joaca este importanta in dezvoltarea copiilor inca din primele luni de viata. Pentru a le stimuli atentia, poti folosi jucarii destinate varstelor mici, atent realizate din materiale de calitate, inofensive, precum jucariile produse de Blue Box, Fisher Price, Little Tikes, Playgro, Primii Pasi.
Alege jucarii de plus pentru bebelusi – Girafa Zuzu, jucarii de dentitie- Arc, Albinuta, Maimutica Bebee, Soare, zornaitori, carusele muzicale si jucarii de agatat, jucarii cu lumini si sunete din peste 80 de articole cu preturi mici de la 12,90. Toata gama de jucarii pentru bebelusi se remarca datorita culorilor vesele, expresive si a sunetelor. Designul lor este compact si atent realizat astfel incat sa fie sigure pentru micuti si sa le starneasca acestora interesul.

Profita de super oferta la jucarii disponibila pe DinoLand.ro si comanda articole pentru bebelusi de 3-4-5-6 luni cu discount pana la 54%, cu ajutorul carora contribui la stimularea perceptiilor vizuale si auditive ale copilului, dar si la dezvoltarea atentiei. Pentru orice comanda, livrarea se efectuaza in cel mai scurt timp posibil (maximum 48 ore).

Add Favorites
Comentarii