Nu expira

Alege din magazinul online Decathlon.ro echipamentele potrivite pentru activitatile tale sportive. Acum ai ceasuri sportive pentru alergare, atletism, activitati outdoor, la preturi incepand de la 24.90 lei.
Cu echipamentele sportive potrivite iti poti evalua si imbunatati performantele in fiecare zi, fie ca practici sport nivel incepator sau la nivel profesionist. Din categoria ceasuri sportive, poti achizitiona ceas cronometru alergare, ceas cronometru atletism, ceas analogoc sport, ceas cronometru onstart, ceas cardiofrecventmetru alergare, ceas jogging, ceas gps cardio cu senzor de la branduri cunoscute precum Casio, Garmin, Geonaute, Kalenji, Kiprun, Polar, Tomtom.
Ceasurile sportive sunt disponibile in modele variate potrivindu-se pentru copii, femei, barbati sau unisex. Ceasurile sunt concepute astfel incat sa aiba aspect placut si sa fie usor de utilizat, au design simplu si functional, sunt rezistente. Le poti folosi la antrenamente, la sala sau oudoor, cronometrand miscarile si masurand rezulatatele obtinute.
Pentru copii, poti alege Ceas analogic Geonaute sport A300S negru, pentru femei Kalenji Ceas cronometru alergare roz/mov, pentru barbati Kiprun Ceas cardio senzor la incheietura sau o multime de alte modele pentru incepatori sau experti.
Descopera cat este de usor sa ai echipamente sportive de calitate la preturi accesibile deoarece ceasurile sportive disponibile pe Decathlon.ro au preturi ideale pentru orice buget, incepand de la 24.9 lei.