Nu expira

Inscrie-te pe Dallesgo.ro la cursuri acreditate de make-up pentru incepatori, avansati si profesionisti si beneficiaza de preturi cu 10% reducere si plata in 2 rate.

Esti pasionat de make-up si doresti sa inveti cat mai multe despre arta machiajului sau ai deja primele notiuni in domeniu si vrei sa te perfectionezi? Acum ai la dispozitie cursuri de machiaj la preturi accesibile, in cadrul carora ai ocazia sa iti gasesti si sa iti definesti propriul stil, sa te folosesti de produse profesioniste de machiaj si sa fii indrumat de catre specialisti renumiti. Descopera detalii despre machiajul care infrumuseteaza trasaturile fetei, exerseaza genuri diferite de make-up, printre care si machiajul de mireasa sau specializeaza-te in machiajul de fotografie. Aceste cursuri te pregatesc pentru o super cariera in make-up si iti prezinta, totodata, tendintele actuale in domeniu.
Invata de la profesionisti cum sa folosesti culorile, texturile, degradeurile, luminile si umbrele pentru a obtine machiaje spectaculoase!

Cursurile de make-up disponibile pe Dallesgo.ro sunt dedicate fiecarui nivel de experienta in parte – incepator, avansat, profesionist – si sunt acreditate de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei. Ele pot fi achitate integral, cu 10% discount si costuri speciale pentru studenti sau in 2 rate.

Add Favorites
Comentarii