Oferta expirata

Dacris.net are cele mai eficiente solutii in materie de papetarie pentru birou. Descopera gama variata de produse, comanda articole pentru birou in valoare de peste 200 lei si esti rasplatit pentru cumparaturi cu un voucher discount de 30 lei!
Un birou complet echipat te ajuta sa muncesti mai bine si mai eficient! Gaseste in aceasta oferta solutii optime pentru consumabile de papetarie, birotica si IT potrivite pentru orice business in parte. Poti beneficia de cele mai avantajoase preturi pentru hartie, organizare, arhivare, instrumente de scris si corectura, solutii integrate de tipar, dar si de cele mai ingenioase cadouri, obiecte promotionale si cosuri de sezon.
Pentru a te asigura ca folosesti produse de papetarie de calitate superioara, orienteaza-te catre branduri distribuite exclusiv de Dacris la noi in tara, precum Casio, Skag, Notte, Toy Color sau Pilot cu intreaga serie de instrumente de scris: pixuri cu bila, rollere cu gel, rollere cu cerneala lichida, carioci, text markere.
Profita de oferta Dacris.net pentru a gasi solutii personalizate de papetarie, rechizite, organizare si arhivare, instrumente de scris de la cele mai apreciate branduri, potrivite pentru bugetul businessului tau! Acum, orice comanda de produse pentru birou peste 200 lei este insotita garantat de un cupon reducere cadou de 30 lei.

Comentarii