Oferta expirata

Pentru a proteja documentele personale sau pe cele de la birou, Dacris.net iti ofera echipamente performante de tehnica la costuri avantajoase. De exemplu, acum, laminatoarele A3 si A4 sunt la oferta si au preturi cu 20% discount.
Este simplu sa dotezi biroul cu aparate indispensabile care garanteaza pastrarea in stare excelenta a documentelor si a actelor importante, a fotografiilor, a lucrarilor de arta sau a oricaror alte informatii esentiale printate pe suport de hartie. Poti alege aparat de laminat A3 si aparat de laminat A4 marca Fellowes, modelele Callisto, Cosmic, Jupiter, Neptun, Spectra cu design modern si culori variate astfel incat sa se potriveasca perfect in orice birou, dar si modelul profesionist Voyager A3 Fellowes recomandat pentru utilizare intensa.
Laminatoarele sunt dotate cu functii (pornire, oprire automata, incalzire rapida in mai multe trepte) si reglaje specifice pentru grosimi variate a hartiei care permit o laminare de calitate, astfel incat orice document sa devina imun la umiditate, deteriorare a marginilor, incretire.
Profita de oferta Dacris.net la aparat de laminat A3 si A4 ieftine si kituri de folii de laminat incluse si alege laminatorul potrivit pentru pentru uz personal sau pentru birou deoarece beneficiezi de preturi mai mici cu 20% si transport gratuit pentru comenzile care depasesc 100 lei.

Comentarii