Nu expira

Cea mai noua carte scrisa de nutritionistul Mihaela Bilic – Tocanita pentru suflet – este disponibila in stocul Curteaveche.ro, pe baza de precomanda. Grabeste-te sa rezervi exemplarul dorit si il primesti insotit de autograf.

Autoarea cartilor de succes – Silueta dincolo de mituri, Sanatatea are gust, Traiesc, deci ma abtin, vine cu o noua serie de sfaturi si secrete de nutritie si gastronomie, adunate intr-un volum exceptional. Pentru ca, din dorinta de a avea o silueta perfecta in timp record, un numar mare de persoane adopta o atitudine nesanatoasa fata de alimentatie, Dr. Mihaela Bilic iti pune la dispozitie experienta ei de 15 ani in domeniul nutritiei, astfel incat sa te poti bucura de o mancare gustoasa si echilibrata, importanta pentru mentinerea unui corp sanatos si a unei stari de spirit pozitive.

Plaseaza o precomanda in libraria Curteaveche.ro pentru volumul Tocanita pentru suflet – noua carte scrisa de Dr. Mihaela Bilic, care cuprinde cele mai controversate postari pe facebook din ultimul an si experientele cu pacientii despre acest subiect atat de controversat – si ai la pret special, cartea care te invata cum sa mananci echilibrat, cu moderatie si sa intelegi ce rol ar trebui sa aiba alimentatia in viata ta.

Add Favorites
Comentarii