Nu expira

Pe Cumparamisim.ro, gasesti cea mai variata gama de produse pentru pat, de la textile cu modele special pentru sarbatorile de iarna si pana la seturi complete de lenjerie 3D Pucioasa din bumbac satinat. Alege oricare 2 modele de lenjerie cu imprimeu 3D din promotie 1 + 1 gratuit si plateste una singura!
O lenjerie de calitate schimba aspectul oricarui dormitor. Pentru a-ti amenaja intr-un mod elegant si confortabil camera de odihna, foloseste lenjerii realizate din bumbac satinat, un material placut la atingere, care nu se sifoneaza si rezista foarte bine in timp, precum lenjeriile romanesti de Pucioasa. Seturile de lenjerii cu print 3D Pucioasa, recomandate pentru paturi de doua persoane au 4 sau 6 piese in componeneta si sunt apreciate atat pentru calitatea materialului folosit care ofera o senzatie placuta de confort, pentru croiala lor, cat si pentru imprimeurile deosebit de frumoase, in culori clare care se mentin in timpul spalarii.
In aceasta colectie de textile pentru pat Pucioasa, poti gasi modelul de lenjerie care completeaza foarte bine design-ul dormitorului, avand imprimeuri multicolore cu modele florale, animal print, geometrice, abstracte.
Profita de promotia 1+1 Gratis, comanda oricare 2 lenjerii 3D Pucioasa din bumbac satinat disponibile online pe Cumparamisim.ro si plateste una singura!

Add Favorites
Comentarii