Nu expira

Cu CroazierelaOferta poti experimenta o super croaziera pe Marea Mediterana la preturi speciale de la numai 309 de euro intr-un sejur de vis de 8 zile.
Descopera in fiecare zi o alta destinatie din : Franta, Spania,Italia, Grecia sau Croatia, orase superbe: Savona, Marsilia, Barcelona, Valencia, Sardinia sau Roma, intr-o croaziera de vis la bordul celor mai elegante nave de croaziera ale liniei maritime Costa: Costa Diadema sau Costa Pacifica.
Ofertele CarpatTour includ pachete turistice avantajoase cu bilete de avion dus-intors, cazare in cabine intime la nordul navei de croaziera, un program bine planificat in zilelele petrecute in largul marii si super idei de divertisment cu petreceri si cine speciale pe tot parcursul sejurului. Imbarcarea se poate face dintr-un port al Marii Mediteraneane
Bucura-te de cele mai avantajoase tarife pentru croaziere perfecte pentru intreaga familie sau pentru concedii de relaxare.

Profita de aceasta oferta si alege de pe CroazierelaOferta.ro o croaziera in orice perioada din intervalul aprilie-iulie sau septembrie-noiembrie. Daca iti doresti un concediu in care sa te bucuri de distractie si relaxare la un pret accesibil, croazierele pe Marea Mediterana te asteapta cu preturi de la 309 euro si cele mai avantajoase costuri pentru biletele de avion si transferul aeroport – port.

Nota: Reducerile de pret promovate in acest articol sunt valabile la data publicarii si nu au un termen de valabilitate comunicat de operator.

Add Favorites
Comentarii