Nu expira

Pe Clickbirotica.ro primesti gratuit Roller cu stergere Herlitz si Stilou Faber-Castel la achizitia oricarui Troller Nikidom Roller.

Alege cel mai practic ghiozdan de scoala – Trollerul Nikidom Roller – care imbina excelent calitatile unui ghiozdan practic, rezistent si usor de transportant cu cele mai noi tendinte de design. Poti alege modele potrivite pentru fete si baieti, cu imprimeuri interesante, colorate, cu teme creative precum Labyrinth, Fire, Mandala, Blackout, Legomania, Vuore, Cool Blue, Tehnodots.
Troller-ul Nikidom este un ghiozdan practic, recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 8 si 14 ani si este dotat cu maner telescopic din aluminiu ajustabil in 3 pozitii, astfel incat sa poata fi adaptat in functie de dezvoltarea fizica a copilului si maner ergonomic ce permite impingerea ghiozdanului. Pentru deplasarea usoara, ghiozdanul este echipat cu roti silentioase care permit urcarea si coborarea scarilor cu stabilitate foarte mare.

Transforma inceperea noului an scolar intr-un moment distractiv optand pentru un ghiozdan super modern, comod de folosit si rezistent, precum Troller-ul Nikidom. Comanda exemplarul preferat Troller Nikidom Roller de pe Clickbirotica.ro si ai CADOU Roller cu stergere Herlitz si Stilou Faber-Castel.

Add Favorites
Comentarii