Nu expira

In magazinul Citgrup.ro, ai o gama larga de calculatoare refurbished la super preturi, de la numai 290 de lei.

Ai nevoie de un nou calculator? Alege modelul care se potriveste activitatilor tale din selectia refurbished PC cu preturi promotionale. Ai produse ale brandurile DELL, Fujitsu Siemens, HP, IBM, RM, Viglen, potrivite pentru utilizare business, design si grafica, entertainement, cu Windows inclus si extra garantie.
Fie ca esti in cautarea unui calculator performant pentru business care sa fie compatibil cu ultimele inovatii in domeniul tehnologiei, fie ca vrei un calculator pentru jocuri si filme, poti gasi, la preturi avantajoase, PC-uri potrivite pentru orice exigente.
Din oferta fac parte calculatoare business, silentioase, performante, dedicate organizatiilor, calculatoare cu ajutorul carora poti rezolva eficienta sarcinile office, calculatoare pentru uz personal, optimizate pentru a rula cele mai noi aplicatii din domeniul jocurilor.
Calitatea calculatoarelor refurbished disponibile pe Citgrup.ro este garantata de testarea repetata a produselor aflate la vanzare. In plus, daca in 60 zile nu esti multumit de calculatorul achizitionat, acesta iti este inlocuit.

Profita de oferta! Comanda acum calcuatoare refurbished ieftine, cu preturi de la numai 290 de lei plus TVA si livrare rapida in 24 de ore.

Add Favorites
Comentarii