Nu expira

Citgrup.ro iti ofera o gama variata de laptopuri refurbished testate si ambalate conform standardelor cu Windows si Antivirus gratuit.
Daca esti in cautarea unui laptop care sa iti ofere echilibrul perfect dintre performante si pret, orienteaza-te catre un model refurbished din gama business, cu o configuratie solida si garantie. Este avantajos sa achizitionezi un laptop refurbished deoarece toate modelele din aceasta oferta fac parte din gama business si sunt produse de la branduri renumite precum Dell, HP, Lenovo, Toshiba.
Poti cumpara cu incredere aceste variante de laptop fabricate de firme de renume cu garantie de pana la 5 ani.
Pentru a garanta functionarea perfecta, laptopurile refurbished sunt testate atat de furnizor, cat si de specialistii Cit Grup. Poti gasi la pret special modele care iti ofera un plus de mobilitate si pe care le poti folosi atat pentru sarcini office, cat si pentru aplicatii complexe. Alege unul dintre laptopurile Laptop DELL Latitude, precum Latitude E6430 care arata si functioneaza excelent si primesti in plus o geanta cadou sau unul dintre laptopurile HP Folio 9470M, un Ultrabook subtire care impresioneaza prin aspect.
Profita de oferta laptopuri refurbished in Romania de pe Citgrup.ro si primesti gratuit Windows si Antivirus, indiferent de modelul care s epotriveste cel mai bine activitatilor tale. Produsele CIT Grup Refurbished sunt livrate cu Windows licentiat (Windows 10 Home si Pro) preinstalat in parteneriat cu Microsoft Refurbished si antivirus bonus Microsoft Defender.

Add Favorites
Comentarii