Nu expira

CitGrup.ro are preturi mici, incepand cu 232 lei, pentru laptopuri second hand testate. Poti alege cu incredere unul dintre modele Dell, Fujitsu, HP, IBM, Lenovo, Panasonic la super pret deoarece, in cazul in care nu esti multumit de laptopul achizitionat, in maximum 60 de zile, acesta este inlocuit.

Este important sa ai deviceuri care sa iti ofere performanta in utilizare – la birou sau acasa, pentru distractie sau pentru afaceri. In aceasta oferta cu laptopuri ieftine second hand poti gasi modelul care se potriveste cel mai bine exigentelor de utilizare – potrivit pentru business, mobility, office. Ai la dispozitie laptopuri second hand sau refurbished testate pe care le primesti insotite de garantie in maximum 24 de ore de la confirmarea comenzii.
Opteaza pentru un laptop fiabil, cu design modern si structura solida, construit cu cele mai noi tehnologii, care iti permit accesarea rapida a aplicatiilor complexe si ofera siguranta si portabilitate ridicate plus conectivitatea mare.

Comanda unul dintre laptopurile second hand ieftine incepand de la 232 lei din super oferta Citgrup.ro si foloseste deviceuri testate, insotite de garantie si Windows optional potrivite pentru afaceri sau pentru entertainment. Grabeste-te! Oferta laptopuri business, mobility, ofice ieftine cu livrare gratuita este limitata!

Add Favorites
Comentarii