Nu expira

Descopera oferta speciala Chicco pentru scaune de masa copii. Ai 29% discount pentru scaunele de masa concepute pentru a fi utilizate incepand cu varsta de 6 luni.

Scaunul de masa este unul dintre accesoriile utile atat pentru copii, cat si pentru parinti. Folosind un scaun adecvat varstei si nevoilor celui mic, acesta se va simti confortabil si in siguranta, iar diversificarea hranei va fi mai usor de controlat de catre parinti.
Din aceasta oferta poti alege scaune de masa Chicco, scaune de masa Chicco 2 in 1 recomandate atat pentru etapa in care copilul invata sa manance, cat si pentru cea in care acesta poate fi asezat la masa impreuna cu parintii si scaune de masa Chicco 5 in 1 care pot fi transformate in scaunel pentru bebelusi, scaun de masa confortabil incepand de la varsta de 6 luni, scaun de masa pentru masa parintilor, inaltator pentru masa sau inaltatori compact pentru copii mari.
Scaunele de masa sunt realizate din material de cea mai buna calitate, sunt ajustabile si usor de montat si transportat.

Ofera-i copilului confort optim si siguranta in timpul mesei cu ajutorul scaunelor de masa cu 29% reducere, disponibile online pe Chicco.ro.

Comentarii