Nu expira

Acum gasesti in magazinul online Chicco.ro oferte de nerefuzat la gama de carucioare. Bucura-te de pana la 15% discount si cadouri, plus livrare rapida la tine acasa.

Carutul este unul dintre accesoriile indispensabile pentru bebelusi. Pentru un confort sporit atat pentru copil, cat si pentru tine, este important sa nu faci niciun compromis atunci cand alegi modelul de carucior.
Asigura-te ca ai toate conditiile pentru plimbari comode inca din primele zile de viata! Descopera in acesta oferta modele variate de carucioare Chicco din gama sport, 3 in 1, transformabile, care ofera siguranta si confort. Poti alege un model de carucior sport pliabil in cazul in care esti in cautarea unei solutii de transport practice si rapide sau te poti indrepta spre colectia cu design elegant si modern, in culori indraznete, cu ajutorul careia vei atrage toate privirile. Pentru a te asigura ca nu pierzi din vedere niciun detaliu, opteaza pentru sistemele modulare care includ toate accesoriile de care are nevoie copilul tau.

Toate modelele de carut Chicco au structuri usoare, roti fixe si pivotante, fiind foarte usor de manevrat si adaptabile necesitatilor copiilor si parintilor. Profita de preturile accesibile, de la 649 de lei + cadou pentru carucioarele din magazinul Chicco.ro!

Comentarii