Nu expira

Pe Cel.ro, scarificatoarele de gazon au pret promotional cu pana la 17% reducere.

Pentru a ingriji suprafetele medii si mari de gazon, poti alege unul dintre scarificatoarele electrice marca Diversi, Makita, Masalta, disponibile online la cele mai avantajoase costuri si livrare rapida la tine acasa. Aceste scarificatoarele electrice vin in intampinarea celor care vor sa aiba gradini sau curti cu gazon foarte bine amenajate pe tot parcursul sezonului cald. Cele mai mari avantaje le reprezinta performantele de lucru ale acestor masini electrice de tuns iarba, dotate cu roti de dimensiuni mari care le creste stabilitatea si puterea de deplasare, sac colector, carcasa cu maner integrat pentru transport si depozitare facila, setari de reglare a inaltimii de lucru.
Scarificatoarele de gazon sunt puternice si imbina in mod excelent nevoia de a avea la indemana unelte cu capacitate si productivitate mare care au design compact/constructia solida si functionalitate maxima. Utilizandu-le, te bucuri de economie de timp si energie, durabilitate, dar si de rezultate foarte bune.

Profita de oferta Cel.ro si comanda scarificator gazon in promotie, cu pana la 17% discount perfect pentru orice suprafata de gazon care trebuie ingrijita.

Add Favorites
Comentarii