Nu expira

Cel.ro te asteapta cu preturi mici la toate modelele de radio cu ceas. Ai pana la 23% reducere la o gama larga aparate, precum radio portabil si radio cu ceas Akai, radio portabil Blaupunkt, radio cu ceas Philips, ceas cu proiectie si termometru Oregon Scientific, ceas de perete Hama.

Radiourile cu ceas sunt practice si rapide pentru orice locuinta. Aceste dispozitive iti ofera acces la o multitudine de functii – ceas, alarma, radio si un design modern si atractiv care se potriveste perfect in orice camera a casei tale. Bucura-te de optiunile muzicale pe care le poti receptiona simplu si rapid datorita semnalului, fii mereu informat asupra orei si trezeste-te la timp folosind alarma incorporata. Poti alege din aceasta oferta speciala aparate radio care iti ofera functii utile suplimentare pe langa cele de ceas si radio, precum ora exacta, informatii meteo precise, alarma dubla, proiectie sau termometru.

Profita de oferta Cel.ro si alege aparate de radio cu ceas si optiuni suplimentare in functie de preferinte. Beneficiezi de pana la 23% discount, calitate garantata a produselor comandate si livrare in cel mai scurt timp posibil la tine acasa.

Add Favorites
Comentarii