Nu expira

Pe Cel.ro, telefoanele mobile iPhone de la Apple au preturi cu reducere de pana la 400 de lei. Economiseste bani atunci cand comanzi modelul care ti se potriveste – iPhone 5S, iPhone 6S, iPhone 5C, indiferent de varianta pe care o preferi – gold, gray, rose gold, yellow, silver.

La preturi speciale, te poti bucura de experienta inedita pe care utilizarea telefoanelor Apple o ofera. Ai acces la un design revolutionar imbinat perfect cu performante ireprosabile. Telefoanele din gama iPhone au carcase superslim fabricate din aliaj de aluminiu si erane de sticla super-rezistenta cu functie 3D Touch. Tehnologia performanta este posibila datorita componenetelor de ultima generatie si iti permite sa rulezi fara probleme orice aplicatie sau joc. Pentru a te bucura de fotografii, ai la dispozitie o camera avansata si mai mult spatiu de stocare, iar viteza de navigare pe internet si de conectare este condiderabil imbunatatita.

Descopera in magazinul Cel.ro preturi speciale si foloseste inovatiile iPhone in materie de telefoane. Acum este simplu sa te bucuri de gadgeturile la care visezi, deoarece ai la dispozitie oferte cu reducere de 400 lei si garantia calitatii incontestabila a celui mai aprecial brand de telefoane inteligente – Apple.

Add Favorites last used 03 ore 51 minute 46 secunde ago
Comentarii