Nu expira

Descopera pe Cel.ro cele mai noi modele de epilatoare IPL Philips si IPL Philips Lumea cu reducere pana la 1000 lei.

Pentru ca fiecare femeie isi doreste sa beneficieze de epilare rapida cu rezultate eficiente, Philips a adaptat tehnologia IPL (lumina intens pulsata) – folosita in saloanele de infrumusetare astfel incat sa poata fi utilizata acasa, in conditii maxime de siguranta.
Vara aceasta, poti scapa de grija epilatului frecvent si te poti bucura de o piele catifelata si fina mai mult timp cu sistemelor inovatoare de indepartare a parului care utilizeaza tehnologie IPL.
Beneficiile folosirii aparatului de epilare IPL Philips sunt eficienta in indepartarea firelor de par nedorite si intarzierea cresterii firului de par dupa epilare. Acesta lasa pielea mai neteda decat orice alt timp de epilare si o pasteaza catifelata pentru un timp indelungat. In plus, epilatorul poate fi utilizat fara efort in confortul casei si este adecvat pentru o varietate mare de tipuri de par si piele.

Profita de preturile reduse pe care Cel.ro le ofera pentru gama de echipamente Philips cu cea mai noua tehnologie pe baza de lumina IPL (lumina intens pulsata) si poti economisi pana la 1000 de lei.

Add Favorites last used 17 ore 42 minute 50 secunde ago
Comentarii