Nu expira

Descopera oferta promotionala Cel.ro la gama de aspiratoare si bucura-te de preturi cu pana la 50% la aparatele care te ajuta sa iti mentii casa mai curata.

Acum poti face curatenie mai bine si mai rapid, folosind aspiratoare performante cu preturi accesibile. In acesta oferta, gasesti orice model de aspirator – aspirator cu sac, aspirator portabil, aspirator fara sac, aspirator de mana, aspirator vertical, aspirator uscat-umed, aspirator cu aburi la preturi mici. Aparatele vin de la producatori renumiti pentru calitatea, durabilitatea si viabilitatea electrocasnicelor, precum Albatros, Bosch, Gorenje, Heinner, Philips, Miele, Russel Hobbs, Samsung, Zass.

Ai preturi de la 124 lei pentru aspiratorul portabil marca Philips – special creat pentru a face curatenia zilnica intr-un mod simplu si usor. In plus, gasesti o gama larga de aspiratoare cu motoare puternice, sisteme de filtrare performante, functii care simplifica utilizarea si asigura o evacuare controlata in timpul aspirarii mentinand un mediu mai curat si mai sanatos.

Curatenia in locuinta nu mai este o problema atunci cand folosesti aparate electrocasnice de ultima generatie! Profita de oferta Cel.ro la aspiratoare cu reduceri de pana la 50% si livrare in cel mai scurt timp posibil la tine acasa.

Add Favorites
Comentarii