Nu expira

Mentine alimentele proaspete mai mult timp folosind aparatele de vidat pe care le gasesti la preturi avantajoase – cu 35% discount – in magazinul Cel.ro.

Ambalarea in vid pastreaza alimentele proaspete mai mult timp decat conservarea traditionala si te ajuta sa economisesti timp pretios la pregatirea meselor sau a gustarilor. Poti vida pentru congelat alimente proaspete sau preparate gatite pe care doresti sa le consumi mai tarziu. In functie de alimentele pe care doresti sa le ambalezi, aparatele de vidat au optiuni de “vidare lenta/rapida” sau “vidare uscata/umeda”, astfel incat sa pastrezi in cele mai bune conditii chiar si cele mai delicate ingrediente (de exemplu: file de somon), dar si functii extra, precum optiunea de marinare rapida a carnii.
Alege unul dintre aparatele care videaza si sigileaza in mod automat alimentele din gama variata de modele oferite de FoodSaver, Severin, Caso, Taurus. Datorita designului practic si compact, acesta se va potrivi perfect in orice bucatarie moderna.

Comanda online aparate premium de ambalare alimente in vid de pe Cel.ro si ai preturi cu 35% discount plus garantia ca alimentele tale se vor pastra proaspete si in siguranta mai mult timp.

Add Favorites
Comentarii